Miért is hoztam létre a Blogot...

Szia!

Blogom célja, hogy minél több kerekesszékes ember informálodjon az akadálymentes helyekről és így bátrabban ki merjenek mozdulni. Én aktív széket hajtok, saját tapasztalataimat szeretném megosztani, mert szerintem a tájékoztatás ezzel kapcsolatban még elég gyér. 

Volt egy szórakozóhely - Rézmál Kávézó és Terasz - ahova rendszeresen lejártunk bulizni. A MEREK-kel szemben, megfizethető árak mellett, változatos - sokszor élő - zenével várt minket, elég kézenfekvő helyszínnek bizonyult számunkra. Sajnos két lépcső állta utunkat minden alkalommal. A barátaink vagy néhány szórakozó fiatal, szívesen segítettek nekünk a lejutásban (de azért ilyenkor néha mégis „nyominak” érzi magát az ember). Az egyik barátunk hamar rájött, hogy csak egy egyszerű rámpa kéne ide. Évek teltek el, mire körülbelül három tulajdonosváltás után, az új tulaj azonnal rábólintott az ötletre. Nem sokára elértük célunkat és nem csak a bejárati ajtónál, de a wc-nél is helyet foglalt a rámpa. Ennek örömére elkezdődtek a "Rámparty-k". 12 fergeteges bulit hoztunk össze ez a név alatt, mire nagy szomorúságunkra bezárt a hely.

Úgy gondolom ez a sikersztori is hozzájárult ahhoz, hogy elkezdjek blogolni. Álmomban minden akadálymentes, - nem csak kerekesszékes szempontból - viszont azt gondolom, én ezzel tudok hozzátenni a kerekebb élethez. 
Ha van bármi kérdésetek, építő jellegű kritikátok, megosztanivalótok ezzel kapcsolatban, szívesen várom leveleiteket: szivesann@gmail.com e-mail címre.

Címkék: Bemutatkozás